ουπς...σε έπιασα.... τόσο απλά....σε φακελώνουν και εσύ κοιμάσε τον ύπνο του δικαίου.

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού ουπς...σε έπιασα.... τόσο απλά....σε φακελώνουν και εσύ κοιμάσε τον ύπνο του δικαίου.

Η λίστα ιστολογίων μου

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε ποιους χρηματοδοτεί η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος να ξαναγράφουν την ελληνική ιστορία (οπως γουστάρουν) μέσω ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών.


Όπως μας πληροφόρησε ο Τατσόπουλος παρουσιαστής της εκπομπής από την σελίδα του στο facebook,την Τετάρτη δεν απαντάει σε μηνύματα,παρά μόνο μας δίνει τα στατιστικά από την τηλεπίτα που πήρε η εκπομπή.Όπως στην συνέχεια μας ενημέρωσε...και ότι θα αναχωρήσει "για το τεταρτιάτικο ανθελληνικό του μάθημα δημιουργικής γραφής"...
Και από κάτω σε άλλα μηνύματα,πανηγυρίζανε η Βαλινάτου με την Αλ Σάλεχ,η οποία μας ενημέρωσε με την σειρά της...Afrodite Al Salech ωραια ... fish and chips ... και προπαγανδα ... nice!

Ο/η Βαλιανάτου χάρηκε ιδιαιτέρως μόλις ο Τατσόπουλος,άλλαξε το όνομα του προς χάριν του HELLAS ORTHODOXY και αυτοονομάστηκε σε"ψωλή του βουκεφάλα"..
Gregory Vallianatos A ‎...πές το επιτέλους!! ...άκου Tatsopoulos... Kόντεψες να το πιστέψεις...
Τα "συγχαρητήρια μου" στην Εθνική Τράπεζα.
Την ώρα που ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δηλώνει πως δεν μπορεί να ελέγξει την επιθετική τακτική του στρατού του,οι συνεχόμενες προκλήσεις/παραβιάσεις και οι αποκαλύψεις για σχεδιασμένη επίθεση της Τουρκίας σε ελληνικά νησιά,έγιναν γνωστές.Εσείς χρηματοδοτήσατε τους δηλωμένους ανθέλληνες/μισέλληνες -Νενέκους να κάνουν επιστημονική διαστρέβλωση της Ιστορίας της χώρας μας.
ΕΥΓΕ...

1 σχόλιο:

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ είπε...

ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!!
ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!!

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!

ΟΥΣΤ !!! ΦΤΟΥ!!!! ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!!!!